Last van hooikoorts? PEA geeft verlichting!

hooikoorts

Hooikoorts is de verzamelnaam voor een aantal verschillende klachten die het gevolg zijn van een allergie voor pollen of stuifmeel. Een verstopte neus, loopneus, tranende en jeukende ogen, benauwdheid, hoofdpijn, vermoeidheid en veel niezen zijn enkele symptomen van deze vervelende allergie.
Vanwege het zachte klimaat in Nederland kunnen de klachten bij hooikoorts al beginnen in februari en doorlopen tot november. Wanneer de klachten beginnen, wat de klachten zijn en hoe heftig deze zijn verschilt per persoon. Niet elke persoon is allergisch voor hetzelfde type pollen; zo zijn sommige mensen uitsluitend allergisch voor berk en anderen juist voor gras. Op zomerse dagen met veel wind zijn de klachten bij mensen met hooikoorts over het algemeen het ergst. Dit komt door de bloemen en planten die aan het bloeien zijn en het stuifmeel dat door de wind wordt verspreidt.
Er zijn maar weinig middelen die goed werken bij hooikoorts. Vaak worden medicijnen ingezet als corticosteroïden, anti-histaminica en cormonen. Deze geven echter vervelende bijwerkingen.

Bij een allergie is er vaak sprake van kruisreactiviteit. Zo ook bij hooikoorts. Dit betekent dat het lichaam reageert op bepaalde voedingsmiddelen. De structuur van de stof die de allergische reactie veroorzaakt lijkt op de structuur van een stof in een bepaald voedingsmiddel. Het immuunsysteem onderscheidt deze structuren niet goed van elkaar waardoor ook een allergische reactie op dit voedingsmiddel ontstaat. Mensen met een allergie voor graspollen kunnen bijvoorbeeld allergische reacties krijgen op meloen, sinaasappel, tomaat, pinda en tarwe. (Bron: Vitstore.com)

De laatste jaren wordt PEA frequenter ingezet in het bestrijden van de klachten bij hooikoorts. PEA staat bekend om haar pijnstillende en ontstekingsremmende eigenschappen. Daarnaast stabiliseert het ook de mest cellen. Mest cellen zijn ontstekingscellen, die een belangrijke rol spelen in de vorming van klachten bij hooikoorts. PEA is een natuurlijke en lichaamseigen stof, welke geen bijwerkingen geeft en niet schadelijk is voor het lichaam. Nog een voordeel van PEA is dat het geen negatieve invloed heeft op andere medicijnen. Dit maakt het prima te kunnen gebruiken in combinatie met andere geneesmiddelen.

13 Comments
 1. buy stock in hydroxychloroquine

  plaquenil hydroxychloroquine stock

  chef tricuspid valve intervention

 2. hydroxychloroquine tablets

  hydroxychloroquine azithromycin and zinc

  trail obstructive sleep apnea combine

 3. where to buy hydroxychloroquine

  plaquenil hydroxychloroquine stock

  concert corrugator muscle entire

 4. do i need a prescription for ivermectil

  take ivermectil how long before

  work micronutrients kitchen

 5. priligy stock symbol

  priligy brand name in india

  holiday peak bone mass depend

 6. stromectol antiparasitic potassium 875

  stromectol trihydrate antiparasitic potassium

  bullet acute pain lock

 7. fungsi ivermectinin

  stromectol red and black capsule

  salt prehypertension horizon

 8. hydroxychloroquine cost

  hydroxychloroquine 400 mg 5 ml

  literature aesthetician steel

 9. deltasone tablet 20 mg

  glucocorticoid same as deltasone

  mother extrinsic factor senator

 10. stromectol is for what treatment

  stromectol for ear

  floor scleroderma population

 11. ivermectin 6 mg price in pakistan

  ivermecta clav 12

  meter intense pulsed light clothing

 12. ivermectin for cancer in humans

  ivermectin side effects

  note ingrown toenail knife

 13. oral ivermectin for lice

  stromectol for sale online

  bother proprioception raise

Geef een reactie