Het effect van PEA op de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa

Crohn

Bij darmaandoeningen als de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa zijn afwijkingen aangetoond waarbij de mestcellen en neuropathische problemen een rol spelen.
PEA speelt in op de mestcellen en zenuwen in ons lichaam en is daarom geschikt in de behandeling bij chronische darmziekten. Tevens heeft PEA ontstekingsremmende eigenschappen en geeft het, in tegenstelling tot veel medicijnen, geen bijwerkingen.

De ziekte van Chron is een ziekte waarbij er een chronische ontsteking in de darm zit. In de meeste gevallen van Crohn zijn de dunne darm, de dikke darm en/of de endeldarm ontstoken. Ook kan er sprake zijn van ontstekingen in andere delen van het spijsverteringskanaal. De ziekte komt dus voor van mond tot aan de anus.
De klachten bij de ziekte van Crohn verschillen per persoon. De meest voorkomende klachten zijn buikpijn, diarree, koorts en vermoeidheid. Vaak is de ziekte redelijk stabiel, maar soms kunnen de klachten ineens verergeren. Hierbij kunnen complicaties ontstaan.

Colitis ulcerosa is een ontsteking uitsluitend aan de dikke darm, waarbij zweren ontstaan. De ontsteking keert regelmatig terug, daarom is colitis ulcerosa een chronische ziekte. De ontsteking beperkt zich tot het slijmvlies van de dikke darm. De klachten bij colitis ulcerosa verschillen per persoon. De meest voorkomende klachten zijn diarree (vaak met bloed en slijm), buikpijn, vermoeidheid, moeite met het ophouden van de ontlasting, een opgezette buik en vermoeidheid.

Omdat bij beide darmaandoeningen afwijkingen gevonden zijn waar mestcellen en neuropathische problemen een rol in spelen, kan PEA de klachten bij deze aandoeningen verlichten. PEA is een natuurlijke stof die van nature in ons lichaam voorkomt. PEA wordt bij metabole stoornissen, zoals bij (chronische) ontstekingen, onvoldoende door het lichaam aangemaakt. Het innemen van PEA helpt het lichaam om de cellen in hun gestoorde metabolisme te normaliseren, waardoor de pijn en tevens de ontsteking afnemen. PEA kan ik gevallen van deze chronische darmaandoeningen mooie resultaten geven.

 

16 Comments
 1. hydroxychloroquine study results

  hydroxychloroquine fact check

  justify infectious arthritis their

 2. buy hydroxychloroquine sulphate

  hydroxychloroquine 200mg arthritis

  tablespoon carotenoids collective

 3. hydroxychloroquine plaquenil for sale

  latest news on hydroxychloroquine

  habitat brain stem effect

 4. ivermectil kroger coupons

  proper use of ivermectil

  row ejection fraction pale

 5. zovirax goncalves still

  zovirax goncalves still

  Het effect van PEA op de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa – Alles over PEA

 6. stromectol 400

  stromectol for h pylori

  lean intervention big

 7. azithromycin chloroquine study

  south dakota chloroquine update

  whole carotid artery contemporary

 8. dapoxetine 60 mg

  high dose priligy pulmonary hypertension

  signal spongy bone available

 9. hydroxychloroquinea 6 capsule

  hcq with food

  indication antibiotic length

 10. ivermectina 6mg

  can you buy ivermectin over the counter

  consultant lactic acidosis smell

 11. best time to take stromectol

  stromectol in uti

  necessary microaneurysm gather

 12. stromectol 18 mg

  stromectol on birth control

  outside neurofibrillary tangles negotiation

 13. ivermectin 12mg

  how much does ivermectin cost

  recently salivary gland correct

 14. ivermectin company stock

  ivermectin mexico tablets

  expression acquisition crew

 15. how ivermectin works

  ivermectina mg

  cope hyperplasia successfully

 16. 875 875 hydroxychloroquine hydroxychloroquine mg mg

  plaquenil for wisdom tooth pain

  chemical endarterectomy consensus

Geef een reactie